Сьогодні вітали медичних працівників міста

Автор 12 червня 2019, 19:59

Кожну третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника.  Святкують його не тільки лікарі та медсестри, але й усі працівники галузі охорони здоров’я України. 12 червня, напередодні професійного свята у Шепетіській районній державній адміністрації відбулись урочистості.

Міський голова Михайло Полодюк привітав медпрацівників з професійним святом. Михайло Іванович зазначив, що медична галузь – одна із найважливіших у нашому житті.  Зауважив, що тільки завдяки злагоджденій роботі міста, району та благодійників вдається розвивати медичну галузь Шепетівки, яка займає гідне місце на рівні області. Від імені Шепетівської міської ради та її виконавчого комітету міський голова побажав учасникам урочистого заходу успіхів, наснаги, домашнього затишку та миру над головою.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, почуття відповідальності за життя людей та з нагоди Дня медичного працівника міський голова відзначив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками працівників медичних закладів Шепетівки.

З вітальним словом до присутніх звернулися народний депутат України Роман Мацола,  голова районної державної адміністрації Віталій Бузиль, голова районної ради Петро Дзяворук.  У заході взяли участь головний лікар Центральної районної лікарні Валентина Савчук,  головний лікар ШЦПМСД Андрій Нечипорук та головний лікар вузлової лікарні Валерій Хрещатий. До свята долучилися благодійники, громадськість та представники місцевих ЗМІ.

Також, лікарів, медсестер, лаборантів, санітарів та ветеранів медичної сфери нагородили відзнаками вищих державних органів та подарунками.

Захід супроводжували вокальні виступи, які дарували присутнім виконавці районного будинку культури.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради 

Останнє редагування 12 червня 2019, 20:12
0
репостів
0
репостів