Шепетівських пацієнтів консультували фахівці Інституту серця МОЗ України

Автор 27 листопада 2018, 13:39

23 листопада 2018 року на базі консультативно-діагностичної поліклініки Шепетівської ЦРЛ фахівці Інституту серця провели прийом пацієнтів з кардіологічними захворюваннями.

Серед них: Ольга Анатоліївна Єпанчінцева – Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, доцент, лікар-кардіолог вищої категорії, завідувач відділу діагностики патології серця та магістральних судин  Анатолій Вікторович Іванюк – лікар-хірург серцево-судинний, кандидат медичних наук, Доктор філософії, член Європейської асоціації кардіо-торакальних хірургів (EACTS) та ACEST на чолі з відомим кардіохірургом, професором, заслуженим лікарем України, генеральним директором Інституту серця МОЗ України, президентом Всеукраїнської асоціації фахівців з кардіоторакальної, ендоваскулярної хірургії та трансплантології,  громадським діячем, блогером Борисом Михайловичем Тодуровим провели прийом пацієнтів з кардіологічними захворюваннями. 

Фахівці провели відбір хворих на оперативне лікування та здійснили запис потребуючих госпіталізації  для корекції складних аритмій. 

Загалом у цей день було обстежено та  проконсультовано 56 пацієнтів. 


Реклама: Інтернет-магазин primus-shop.com.ua пропонує морозильні ларі для вашого магазину. Окрім цього в нашому асортименті представлене  будь яке інше обладання для вашого закладу харчування чи магазину. Не потрібно вишукувати в інтернеті,  все необхідне в одному місці.


В ході консультативного прийому в актовій залі лікарні Б.М. Тодуров прочитав лекцію для усіх бажаючих медичних працівників Шепетівщини та сусідніх районів на тему «Тромбоемболія легеневої артерії».

Він навів статистичні дані та зазначив, що за рік в Україні помирає близько 40 тис.жителів із захворюваннями серцево-судинної системи.

Ознайомив присутніх з принципами  роботи лікарів у Інституті серця МОЗ України та підкреслив, що у даному  закладі щороку проводиться  більше 6 тис. складних операцій, кожна з яких дає змогу усунути вроджену, або набуту ваду серця, виконати аортокоронарне шунтування серця та стентування коронарних артерій.

Лекція викликала неабияке зацікавлення та породила цілу хвилю додаткових запитань від слухачів, на які Борис Михайлович надав вичерпні відповіді та подякував усім за увагу.

На завершення головний лікар Шепетівської ЦРЛ Валентина Савчук від імені колективу та від себе особисто подякувала Борису Тодурову та його команді професіоналів за те, що Вони дають людям шанс на життя, та за надану можливість ознайомитися із передовим досвідом у лікування серцево-судинних захворювань.

Шепетівська ЦРЛ

Останнє редагування 22 листопада 2021, 13:43
0
репостів
0
репостів