У Шепетівській ЦРЛ відкрито нові палати хірургічного відділення

Автор 10 грудня 2016, 13:37
На початку березня при Шепетівській ЦРЛ була створена координаційна рада з подальшого розвитку медицини краю, до якої увійшли керівники міста і району, підприємств, організацій, депутати, підприємці, представники громадськості. На першому засіданні йшлося про шляхи виходу із кризової ситуації системи охорони здоров’я. Саме тоді ухвалили рішення про ремонт хірургічного відділення. Про це повідомили на сайті медичного закладу. Це чи не найголовніше відділення ЦРЛ. Тут проводяться десятки операцій, а стан його на той час був незадовільним.
І ось спільними зусиллями у другій половині 2016 року у хірургічному відділенні Шепетівської ЦРЛ відбулося відкриття палат, у яких проведено реконструкцію та сучасний ремонт. Вони облаштовані сучасними меблями. У палатах створені комфортні умови для перебування хворих.

Загалом на реконструкцію хірургічного відділення залучено коштів на суму 471 тис. грн. З районного бюджету виділено близько 150 тис. грн. на розробку проектно-кошторисної документації та облаштування палат.

Дві післяопераційні палати відремонтовано завдяки народному депутату Роману Мацолі та громадській організації «Громадянська ініціатива» Романа Мацоли «Інститут солідарності громад» (виділено 70 тис. грн.). Три післяоперційні палати облаштовано силами корпорації «Сварог Вест Груп» (голова правління А.А.Гордійчук, виконавчий директор М.М.Дячук) та БФ «Зміцнення громад» (директор Т.П.Василик) — виділено 123 тис. грн.

Дві палати відремонтовано за кошти приватних підприємців Олександра Лобая (освоєно 81 тис. грн.), Віктора та Дмитра Фещинів (виділено 47 тис. грн.). Значний внесок у ремонт палат вніс директор ДП «Шепетівське лісове господарство» Володимир Сасюк.

Як зауважила головний лікар ЦРЛ В.М.Савчук, усі благодійники заслуговують найкращих слів подяки. Нині головна мета — завершити ремонт хірургічного відділення, що дасть можливість надавати якісну хірургічну допомогу мешканцям нашого району.

Адміністрація Шепетівської ЦРЛ та колектив хірургічного відділення ще раз дякують керівникам міста і району, депутатам обласної, районної та міської рад, меценатам, які активно підтримують галузь охорони здоров’я краю.
0
репостів
0
репостів