На Шепетівщині через COVID-19 померла одна людина

Автор 07 лютого 2023, 14:29

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 17 випадків захворювання на COVID-19, в тому числі одна дитина. Госпіталізовано 5 осіб. Від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, загинула одна особа.

Що ж до ситуації у Шепетівській громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 14 осіб (13 жителів міста Шепетівка та один житель Пліщина), в тому числі одна дитина. 2 пацієнти потребували госпіталізації, а одужали протягом тижня — 16 осіб.

У Судилківський громаді за минулий тиждень виявлено 1 випадок COVID-19 – житель села Городище. Госпіталізації потребувала 1 особа.

У Грицівській громаді протягом минулого тижня зареєстровано також 1 випадок COVID-19 – жителька с. Лотівка, госпіталізована.

У Ленковецькій громаді протягом тижня виявлено 1 випадок COVID-19 – мешканець с. Чотирбоки. Потребував госпіталізації. Також зареєстровано летальний випадок захворювання в громаді.

У Михайлюцькій громаді за минулий тиждень випадки COVID-19 не реєструвалися.

Зниження температури повітря, підвищена вологість, переохолодження та інші суміжні фактори можуть стати причиною погіршення стану здоров`я громадян. Тому не зайвим буде нагадати про профілактику поширення інфекційних хвороб. Відтак, радимо дотримуватись протиепідемічних заходів: носити маски у людних місцях та громадському транспорті, зберігати соціальну дистанцію, регулярно мити й обробляти руки. При виникненні симптомів - не займайтеся самолікуванням та невідкладно зверніться за консультацією до свого сімейного лікаря або найближчої амбулаторії. А за першої ж нагоди - зробіть щеплення чи ревакцинацію проти COVID-19. Пам'ятайте: вакцинація = захист!

Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ»

0
репостів
0
репостів