У Шепетівці запрацювала мобільна медична бригада Червоного Хреста

Автор 20 вересня 2022, 14:32

Дев'ята у Хмельницькій області мобільна медична бригада Червоного Хреста України розпочинає свою роботу у Шепетівці. Про це розповів очільник міста Віталій Бузиль.

"Сьогодні знайомився із підрозділом професіоналів. Обговорили із новопризначеною керівницею Шепетівської міськрайонної філії організації Товариства Червоного Хреста України Галиною Веселковою подальшу співпрацю." - зазначив Віталій Володимирович на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Мобільна бригада здійснюватиме медико-діагностичну допомогу населення. Зокрема лікарі та медсестри бригад здійснюють такі терапевтичні обстеження: вимірювання артеріального тиску, рівня глюкози в крові, рівня сатурації крові киснем, гінекологічні огляди та психологічну підтримку.

"Червоний Хрест синхронізуватиме діяльність своїх мобільних медичних бригад із шепетівськими медичними закладами та за затвердженими маршрутами здійснюватиме огляди. Приємно, що такі потрібні та актуальні ініціативи тепер є й у нашій громаді." - підсумував міський голова.

0
репостів
0
репостів