У Шепетівці відзначили працівників медичної сфери

Автор 16 червня 2022, 17:04

16 червня, напередодні Дня медичного працівника, у КНП "Шепетівська багатопрофільна лікарня" відбулось урочисте відзначення медпрацівників. Про це розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

В урочистостях взяли участь голова Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков, заступник міського голови Галина Безкоровайна, заступник голови районної ради Ольга Лащ, депутат обласної ради Світлана Павлишина та помічник Народного депутата України Олени Копанчук Юрій Басюк.

Із привітаннями до медиків звернулася Галина Безкоровайна, подякувала за роботу, привітала присутніх від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Шепетівської міської ради, побажала усім здоров’я, добра та натхнення, а також перемоги й миру Україні.

За високий професіоналізм та сумлінну працю,заступник міського голови відзначила почесними грамотами Шепетівської міської ради кращих представників медичних установ.

З професійним святом колектив привітала головний лікар Шепетівської багатопрофільної лікарні Валинтина Савчук, яка висловила слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх згуртованість та злагоджену й віддану працю в складних умовах.

Начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков привітав медичних працівників з професійним святом. Олексій Олександрович висловив вдячність кожному працівнику медичної галузі за професіоналізм та стійкість в такий нелегкий для країни час.

«З перших днів війни ви рятуєте життя наших захисників, а до війни два роки долали інший виклик – пандемію коронавірусу. Незважаючи на всі виклики сьогодення наше спільне завдання – зберегти та примножити здобутки галузі, кожного фахівця» – наголосив Олексій Глушаков.

За сумлінну плідну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, надання кваліфікованої медичної допомоги та порятунок людських життів Грамотами Шепетівської районної державної адміністрації було відзначено кращих працівників медичної галузі Шепетівського району.

Професія медичного працівника заслуговує найвищої поваги, похвали та захоплення. А руки лікаря, який рятує життя пацієнта – поправу називають золотими.

Останнє редагування 16 червня 2022, 17:13
0
репостів
0
репостів