У шепетівській лікарні вже працює 5 лікарів зі статусом переміщених осіб

Автор 11 квітня 2022, 13:31

Шепетівська багатопрофільна лікарня підсилюється новими професіоналами. Вже приступили до виконання посадових обов'язків лікар-хірург вищої категорії Сергій Васильович Пономарьов та лікар-уролог вищої категорії Олександр Анатолійович Макаренко. Родини лікарів - вимушені переселенці із Сі́верськодоне́цьку Луганської області, а Шепетівка має честь прийняти їх із родинами на постійне місце проживання.

Наразі лікарі адаптуються до нових умов праці. Сьогодні з ними зустрівся міський голова Шепетівки Віталій Бузиль, про що і повідомив у себе на сторінці:

Ми ж зі свого боку намагаємось максимально сприяти релокації тих, хто виїздить із зони бойових дій. Особливо приємно, коли нашу Шепетівку обирають і як бізнес-майданчик, і як місто для життя.

У багатопрофільній лікарі вже працюють три лікарі зі статусом переміщених осіб - це лікар-гематолог, дитячий окуліст та лікар-стоматолог, які прибули з Київщини та Харківщини. Але вищезгадані фахівці планують повернутися до рідної домівки, за що ми теж щиро вболіватимемо.

Сьогодні Шепетівка стає новим домом для багатьох за сумних обставин, але, переконаний, буде містом спокійного щасливого життя після нашої перемоги! Тримаймося!

Останнє редагування 11 квітня 2022, 13:36
0
репостів
0
репостів