Розділ Культура

Художні керівники Шепетівщини "окупували" призові місця на обласному конкурсі

Автор 19 листопада 2021, 18:00

12 листопада 2021 року в приміщенні Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відбувся заключний тур обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів «Живе в душі мистецтва таїна!».

Учасники попередньо брали участь у І відбірковому турі, який проводився на місцях у територіальних громадах. Кращі з них продовжили боротьбу далі в ІІ заключному турі за призові місця.

Метою обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів «Живе в душі мистецтва таїна! – 2021» є удосконалення та активізація культурно-дозвіллєвої діяльності клубних закладів, пошук, запровадження інноваційних форм роботи, обмін досвідом, підтримка творчих ініціатив, привернення уваги владних структур до проблем культури, підвищення престижу професії працівників культури.

В конкурсі взяли участь понад тридцять творчих працівників клубних закладів області. Під час засідання, журі конкурсу відмітило високий професійний рівень підготовки, любов до професії, сценічну культуру конкурсантів.

Згідно оцінювання журі, переможцями конкурсу стали:

  • ГРАН-ПРІ здобула художній керівник Михайлюцького сільського будинку культури Костюк-Августинович Тетяна Анатоліївна
  • І місце здобула художній керівник Полянського сільського будинку культури Мурга Людмила Олександрівна 
  • ІІ місце здобула художній керівник Хролинського сільського будинку культури Кошкіна Наталія Олександрівна
  • ІІІ місце здобула художній керівник філії «Клуб села Плесна» Шепетіського міського будинку культури Савчук Лариса Миколаївна. 

Переможці конкурсу отримують грамоти та спеціальні призи.

Останнє редагування 19 листопада 2021, 19:45

Відео

0
репостів
0
репостів