Розділ Культура

У Шепетівці хлопці та дівчата визначали хто ж зверху

Автор 14 лютого 2020, 19:18

13 лютого, напередодні Дня закоханих, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно із міським будинком культури організували та провели захід «Хто зверху».

Учасниками заходу стали команди Шепетівського медичного училища, Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, міського відділу поліції (команда дівчат) та військові. Всього було 6 команд (4 — чоловіків та 4 – жінок в одній команді).

Чоловіки та жінки змагалися у різноманітних конкурсах, давали відповіді на запитання на різні теми, змагаючись у різнобічно розвинутій ерудиції, перевіряли один одного на знання історії, косметики, інструментів, змагалися поглядами, в танці, складали слова із запропонованих букв на швидкість, розпізнавали пісні за рухами учасників та за допомогою невербального передавання сигналів тощо.

Перемогла команда дівчат із міського відділу поліції. Усі учасники отримали «солодкі валентинки». Також протягом заходу сформувалася пара, яка отримала подарунок – безкоштовні квитки на концерт народної співачки України Тіни Кароль. Такий же подарунок отримала молода сім’я Тимощуків, які здобули перемогу у конкурсі на кращу фотокартку закоханих у мережі Фейсбук, організованому Молодіжною радою при управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів