Розділ Культура

Плесенський осередок ППР "ХОМА" вдруге поспіль виграв фінал обласного конкурсу КВК

Автор 08 лютого 2020, 02:48

Учора, 7 лютого, в м. Кам'янець-Подільський Плесенський осередок патріотично-правового руху "ХОМА" вдруге поспіль виграв фінал обласного конкурсу КВК та здобув перехідний кубок.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Сектор ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції.

Щирі вітання команді та їх наставникам Наталії Дерешук , Людмилі Бохан. Дякуємо за допомогу Ользі Семенюк, Павлу Алілуйку, Наталії Літвінчук, Ользі Федорчук, Максиму Шикеруку, Ларисі Савчук, Юлії Полодюк, Тетяні Кравець та колективу Плесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ми разом це зробили!", - зазначила також на своїй сторінці соціальної мережі директорка Плесенської школи Тетяна Капелюх.

Це вже друга перемога Плесенського осередку ППР "ХОМА" (Хмельницьке об'єднання молодих та активних). Минулого року ця команда також привезла головну нагороду обласного конкурсу до Шепетівського району.

"Було круто, емоційно, драйвово, класно! Нас насмішили, потішили і навіть розчулили до сліз. Беззаперечними лідерами та переможцями у фіналі вже вдруге стала команда з Шепетівки. Найкращі вітання переможцям!", - написала у соціальній мережі Наталія Зайко, заступниця голови МППР "ХОМА".

0
репостів
0
репостів