Розділ Культура

До Дня захисника України відбувся благодійний концерт

Автор 09 жовтня 2019, 19:27

9 жовтня, напередодні державного свята – Дня захисника України, відбувся благодійний концерт «Від серця до серця». Захід організований спільними зусиллями громадської організації Шепетівської  спілки учасників бойових дій в зоні АТО, творчих колективів міста та району та проведений з метою фінансової підтримки учасника бойовий дій на сході України, який потребує дороговартісного лікування.

Заступник міського голови Наталія Стасюк, звертаючись до громадськості зазначила, що сьогодні кожен з нас має пам’ятати про війну, яка досі триває. Люди, які бачили її на власні очі, потребують щоденної уваги, турботи та розуміння з боку суспільства.

Наталія Василівна подякувала присутнім на заході матерям загиблих воїнів за виховання гідних синів-захисників.

Заступник міського голови запросила містян взяти участь у загальноміському тематичному концерті «Ми захистимо Україну» до  Дня захисника України 11 жовтня та 14 жовтня о 10.30 на Алеї Слави Героїв України громадою вшанувати пам’ять загиблих воїнів-захисників.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих воїнів у ході українсько-російської війни.

До учасників концерту зверталися голова Шепетівської  спілки учасників бойових дій в зоні АТО Андрій Кондратюк, голова Шепетівської спілки ветеранів Афганістану Валерій Окорський. 

Творчі колективи міста та району, ансамбль «Джерельце», тріо районного будинку культури, вихованці  народного аматорського театру «Браво», керівник Галина Червінська  та інші  дарували присутнім вокальні виступи патріотичної тематики,  читці декламували вірші присвячені загиблим на сході держави землякам, автором яких є митець  Шепетівської літературно-мистецької  студії «Доля» Віра Кухарук. 

На завершення свята хор міського будинку культури «Ветеран» під керівництвом Анатолія Шнайдера подарував свій виступ.

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів