Розділ Культура

Шепетівські вокалістки здобули нагороди на міжнародному конкурсі «Назустріч мрії»

Яскраво та бурхливо 7 червня у місті Моршин відгримів фінал міжнародного фестивалю «Назустріч Мрії». Подарунки, яскраві виступи зіркових менторів та учасників, запальні танці і, звісно, церемонія нагородження - все це було вчора на фінальному святковому концерті.

Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» - це творча платформа для талановитих дітей, який протягом 12 років виховує в кожній дитині потреби бачити, чути, любити прекрасне, вміти дбайливо спілкуватися з прекрасним; через прекрасне дарувати людям світло і радість, красу і надію. Фестиваль «Назустріч мрії» був заснований у 2007 р. і з того часу проводиться щорічно. Проект спрямований на дітей творчо обдарованих, гнучких, котрі прагнуть досягти успіху в житті, розвивати свій талант та стати справжніми професіоналами. Цьогорічний благодійний фестиваль стане вже тринадцятим, очолює його Євгенія Тимошенко.

Впродовж відбору організатори отримали понад 900 заявок на участь, і серед великої кількості талановитих дійте та молоді, було дуже складно обрати найкращих. Але члени журі це зробили, і обрали 208 талановитих дітлахів для участі у фестивалі. 

Журі очолює відомий танцюрист та хореограф, викладач, директор Київських шкіл – студій балету Алли Духової “Тодес” – Андріс Капіньш.

До складу зіркового журі також увійшли:

  • Українська співачка, композитор та авторка пісень Світлана Тарабарова;
  • Композитор, піаніст-віртуоз володар численних премій Євген Хмара;
  • Заслужена артистка України, співачка Тетяна Піскарьова;
  • Видатний тенор, український співак Юрій Лук’яненко (Годо);
  • Відома українська співачка Мята;
  • Хореограф-постановник, артист-вокаліст, викладач естрадних дисциплін, творчий наставник, керівник танцювальної студії LADYDANCE та керівник балету “MYBEST” - Анна Клюшниченко.

Зважаючи на такий рівень фестивалю, особливо приємно за здобутки шепетівчан на ньому. Гран-прі цього року отримали яскравий та автентичний вокальний гурт «Кумасі» з Шепетівки, вокалістка Наталя Рула отримала диплом ІІІ ступеню, Поліна Капелюх - друге місце. Вітаємо дівчат із заслуженими нагородами.

Нагадаємо, колектив «Кумасі» у складі Яни Анфілатової, Олександри Балагур, Крістіни Митюк, Даші Дзінзірук, Софії Мошківської і Наталки Рули утворено у 2014 році. Керівник колективу - Балагур Жанна. 

Останнє редагування 08 червня 2019, 18:17

Відео

0
репостів
0
репостів