Розділ Культура

Шепетівчани здобули срібло на фестивалі дружин юних пожежних

Автор 14 травня 2019, 15:15

14 травня у м. Нетішин зібралися команди юних шанувальників рятувальної справи, аби показати свої досягнення в оволодінні правилами безпеки у рамках Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Конкурсанти змагалися під гаслом: "Про безпеку пам'ятай, цінуй життя - в біду не потрапляй!".

Весело та дотепно діти розповідали про безпеку життя, музично висвітлили правила поведінки та основні заходи, які допоможуть у небезпечній ситуації. Загалом в конкурсі взяли участь 7 команд: смт Білогір’я та Теофіполь, с. Нова Лабунь Полонської ОТГ, с. Цвітоха Славутського району, міст Нетішин, Шепетівка та Ізяслав.

Важливо зазначити, що усі команди стали переможцями у районних та міських змаганнях. Отож, першість виборола команда "Прорив" з Нетішина, друге місце зайняла команда "Профібенд" із Шепетівки, а на третій сходинці опинилась Славутська команда "Екстрим".

 Всі учасники змагань отримали дипломи за активну участь, а переможці - ще й цінні подарунки та кубок за першість.

Мета досягнута, адже конкурсанти знають правила безпеки та зможуть використати їх у реальному житті. А глядачі, окрім захоплення від виступів своїх однолітків, отримали не лише заряд позитиву, а й  корисні поради. Тож рятувальна справа не лише необхідна, але й може бути яскравою та видовищною.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів