Розділ Культура

Працівники культури Шепетівки відзначали своє свято

Автор 09 листопада 2018, 16:10

Щорічно  9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди в актовій залі дитячої музичної школи було проведено урочистий концерт за участі міських закладів культури  та творчих колективів.

З вітальним словом до працівників культури  та майстрів народного мистецтва звернувся міський голова Михайло Полодюк. Він висловив вдячність учасникам заходу за самовіддану працю, бажання дарувати шепетівчанам душевне тепло. Подякував також педагогам, які передаючи своїм вихованцям знання та вміння  дбають про культурний розвиток міста та держави. Михайло Іванович побажав усім присутнім здоров’я, щастя, родинного затишку, втілення творчих ідей та нових здобутків.

Почесними грамотами Шепетівської міської ради міський голова  відзначив творчі колективи міста та міські заклади культури. Також  грамотами було нагороджено кращих працівників галузі культури та народного мистецтва Шепетівки.

До привітань  долучилася начальник відділу культури Шепетівської міської ради Світлана Джус, яка привітала колег з професійним святом.

Також участь у заході взяла помічник народного депутата України Романа Мацоли Ірина Топчій.

Зі святом усіх вітали та дарували свої виступи вихованці дитячої музичної школи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів