Розділ Культура

У музичній школі відбувся творчий звіт дітей-сиріт

Автор 25 жовтня 2017, 15:45

24 жовтня в приміщенні музичної школи відбувся творчий звіт дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Протягом багатьох років кожен з них розвивав свої здібності в різних галузях, вони навчалися музиці, танцям, співам, займалися спортом, намагалися своїми руками майструвати різні вироби.

Займаючи активну життєву позицію, діти брали участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, змаганнях, отримували перемоги. В ході творчого звіту була організована виставка, на якій були представлені поробки, малюнки, вишивки, медалі, грамоти тощо.

Завдяки тому, що служба у справах дітей Шепетівської міської ради виграла 11 500 грн. у конкурсі проектів, який організувала громадська організація за підтримки народного депутата Романа Миколайовича Мацоли «Інститут солідарності громад», а також за підтримки міського голови Михайла Івановича Полодюка, діти були відзначені цінними подарунками за важливі у їхньому житті перемоги. Серед них 6 переможців у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, 4 переможці обласних конкурсів, 14 переможців міських конкурсів, 18 активних учасників шкільного життя, класних та позашкільних заходів.

Учасників свята привітали заступник міського голови Стасюк Наталія Василівна та представник народного депутата України Романа Мацоли Топчій Ірина Павлівна

Зворушливими  були виступи  Дячук Вікторії,  Грушко Вікторії, Фещук Оксани, Суліко Анастасії, Музи Богдани, Ігнатової Альони. Глядачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки отримали масу задоволення від успіхів та творчих досягнень талановитих дітей.

0
репостів
0
репостів