Розділ Культура

Міська бібліотека для дітей влаштувала "бібліотечну галявину"

Автор Алла Шклярук 29 вересня 2017, 17:10

29 вересня міська бібліотека для дітей влаштувала бібліотечну галявину «Святкуйте з нами! Читайте у нас! Місце зустрічі – бібліотека!». День відкритих дверей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек  видався напрочуд вдалим. Сонечко з ранку посміхалося і теплими осінніми променями неначе запрошувало до святкової бібліотечної програми.

Справжня галявина перед книгозбірнею, оточена деревами і кущами, перетворилася на ще одну бібліотечну залу, яку протягом дня відвідали школярі.

Пообіді гостями бібліотеки стали  діти молодших класів школи-гімназії, провідний бібліотекар Т.Бобрихіна розповіла про історію Всеукраїнського дня бібліотек, і нагадала, що дні народження бувають не тільки у письменників, бібліотек, але й у книжок.

Хороший настрій та дитячий сміх тривали протягом кількох годин, хлопчики і дівчатка  написали свої побажання бібліотеці і з кульками  випустили в небо.

Насамкінець, яке ж свято без солодкого частування, книжкових подарунків на згадку про бібліотеку та фото-сесія під назвою «Я люблю бібліотеку!».

І як не сумно, що дерева скидають своє листя і наша галявина стає все сумнішою і не такою зеленою, наші заходи не менш популярні, ніж влітку.

Бібліотекарі думали, що вже завершили свій проект «Бібліотечна галявина 2017»,  але погода тішить «бабиним літом», а попереду ще багато свят.

0
репостів
0
репостів