Розділ Культура

Літературно - мистецька студії "Доля" відзначила сімнадцятиріччя

Автор Шепетівська ЦРБ 24 травня 2017, 15:15

21 травня в Шепетівській  центральні районній  бібліотеці  ім. М. Коцюбинського літературно – мистецька студія «Доля» святкувала свою сімнадцяту весну. На свято завітали друзі, пошановувачі поезії, творчі особистості, представники влади.

Членами студії є не тільки поети але й музиканти , художники. Всіх їх об’єднала «Доля», і вже багато років ми маємо можливість спілкуватись з творчими, цікавими особистостями.

З вітанням завітала заступник міського голови Наталія Стасюк, привітала студійців з їхнім святом та нагородила кращих представників  творчої молоді за участь в обласному конкурсі «Серпневі зорі», грамотами та подарунками.

Вітали  студійців: представник народного депутата Романа Мацоли Ірина Топчій, дитячий фольклорний ансамбль «Джерельце», керівником якого є Анатолій Огарєв, соліст аматорського колективу «Гіперборея» Олександр  Костюк,  багатодітна мама Наталія Стасюк.

А ще вітав студійців громадянин Сирії Каміль Ельоельо, який співав українською «Ніч яка місячна…». Спілкування в Skype  відбулося з поетами  української діаспори Геннадієм Сіваком із Ізраїлем , Тимофієм  Синицьким з Естонії та Григорієм  Кіпнісом з Німеччини.

Потім  ще було  спілкування за чаєм та спільне  фото.

0
репостів
0
репостів