Розділ Культура

У Будинку культури відзначили День матері

Автор 16 травня 2017, 16:19

День матері – міжнародне свято, яке шанують у всьому світі. В Україні його офіційно відзначають починаючи з 2000 року, щорічно,  у другу неділю травня. В понеділок, в міському будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Дню матері.

Учасники заходу вітали матерів зі святом. Цьогоріч на заході підіймалася тема багатодітних родин та тих, які взяли на виховання дітей позбавлених батьківського піклування. Особливу увагу приділили матерям, чиї діти зараз захищають Батьківщину.

Начальник служби у справах дітей Шепетівської міської ради Катерина Купрацевич привітала прийомних матерів від імені міського голови Михайла Полодюка та міської ради, побажала, щоб їхні зусилля та те, що вони вкладають у своїх дітей поверталося до них вдячністю, турботою і любов'ю. Подарунками були відзначені: Людмила Шилова, Ольга Вознюк, Олена Сахненко, Тетяна Шевчук та Олена Сирнікова.

Начальник відділу у справах сім'ї та молоді управління у справах сім'ї, молоді та спорту Алла Гайдай привітала жінок, які носять почесне звання України  – «Мати-героїня», яких у Шепетівці налічується 104. Особливо, подякувала за вихованих та освідчених дітей та вручила подарунок Людмилі Островській, чия родина  є прикладом для багатотьох сімей, бо вони змогли народити і виховати вісім діток.

Також, отримали вітання та слова підтримки матері учасників антитерористичної операції. На свято була запрошена Шуляк Валентина, чий син захищав Україну в зоні АТО та повернувся з орденом за Мужність 3 ступеня. Алла Гайдай привітала маму воїна, вручила подарунок та побажала, щоб наші нащадки не знали, що таке війна.

Присутні жінки у залі приймали вітання від колективів міського будинку культури,  дитячої музичної школи та будинку творчості школярів, а також, від сольних виконавців.

Після концерту, бажаючі мали можливість ознайомитися з виставкою літератури присвяченою Дню матері та Дню сім'ї та з вистовкою робіт вихованців дитячої художньої школи.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів