Розділ Культура

Зірки з телеекранів у Шепетівці?

Автор Каріна Троц 27 грудня 2016, 18:33
Напередодні Нового Року завжди трапляються дива, кожен чекає чуда та здійснення своєї мрії. Неймовірне шоу "Хто зверху?" відбулося 21 грудня у міському будинку культури, куди завітали відомі на усю країну гості: Катерина Варнава (Анна Войтюк), Сергій Притула (Хомич Богдан), Надія Дорофеєва (Троц Каріна), Позитив (Юрій Вержанський), Ольга Полякова (Аліна Динисюк), Ігор Ласточкін (Андрій Козак), Катерина Осадча (Дар'я Ліпчук) та Потап (Дмитро Бондарчук).
Зірки зустрілися у запеклому двобої, де кожна команда прагнула здобути перемогу. Гра складалася з восьми конкурсів та бонусних запитань. Команди старалися виконувати свої завдання не лише швидко, а й правильно. Слідкувала ж за усіма правила Пані Справедливість (Олександра Король).

За підсумками конкурсу перемогу здобули дівчата. До заходу лідерів самоврядування долучилася начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Стасюк Наталя Василівна, яка подарувала усім учасникам шоу "Хто зверху?" солодощі.

На свято до нас також завітала громадська організація спортивно-бального танцю "Інеш", яка подарувала усім свій запальний танець. По завершенню гри на усіх присутніх чекала дискотека.

Це було справжнє новорічне диво, яке подарувало усім святковий настрій та запалило вогники у серцях гостей. Свято, організоване лідерами учнівського самоврядування, дійсно вдалося. Нехай у вашому житті буде більше яскравих моментів, проведених у колі друзів.
0
репостів
0
репостів