Розділ Культура

У Шепетівській центральній районній бібліотеці провели «Бібліоніч»

Автор 01 червня 2016, 17:38
За аналогією із ніччю в музеї, у центральній районній бібліотеці для відвідувачів вперше провели “Бібліоніч”. Хоча справедливості ради треба зазначити, що за вікном було ще видно, але захід відбувався вже поза офіційним робочим часом.
Працівники бібліотеки ретельно підготувалися до заходу, аби зробити його цікавим, змістовним і корисним. Програма “Бібліоночі” була насиченою. Присутні, які завітали до закладу в післяробочий час, мали змогу  поспілкуватися з однодумцями, обговорити останні прочитані книги, переглянути нову сучасну українську літературу, ознайомитися з книгами, які лягли в основу фільмів.

Шепетівчанкам бібліотечні працівники запропонували навчитися виготовляти квіти для шпильок у волосся під час майстер-класу “Квіти у волоссі”. Присутніх пригощали чаєм та домашніми пирогами. А на закінчення навіть влаштували “Бібліотечне ворожіння” по книзі Омара Хайяма “Рубаї”.

Вражені незвичним форматом роботи бібліотеки читачі написали свої відгуки  разом із побажаннями для наступної “Бібліоночі”.
0
репостів
0
репостів