Розділ Культура

Працівники культури Шепетівщини визначали найкращих

Автор 23 травня 2016, 15:13
20 травня в приміщенні музею М.Островського відбувся фестиваль професійної майстерності “Кращий за професією” в якому взяли участь переможці відбіркових турів, а саме найздібніші та найталановитіші майстри своєї справи – працівники клубних закладів сіл Михайлючка, Поляна, Корчик, Майдан-Лабунь, Цмівка, Лотівка, Чотирбоки. Про це повідомили на сайті шепетівської райдержадміністрації.
Від професійних знань працівників культури, від їх таланту, ініціативи, організаторських здібностей, особистої культури, залежить рівень загальної культури нашого народу.

Тож, не випадково з метою удосконалення діяльності клубних закладів району, обміну досвідом роботи та підвищення престижу професії працівників культури Хмельницький обласний науково методичний центр культури і мистецтв ініціював і спільно з районним Будинком культури протягом квітня місяця проводив відбірковий районний конкурс професійної майстерності серед працівників сільських клубних закладів «Кращий за професією».

З вітальним словом виступили: заступник голови районної державної адміністрації Собчук Н. М., помічник народного депутата Р. М. Мацоли Топчій І. П., головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Галімська В. В.

Кожен з учасників протягом заходу демонстрував свою професійну майстерність, креативність та інноваційні шляхи у вирішенні професійних питань.

За підсумками журі: 
Гран-прі отримали команда будинку культури с Поляна.
I місце розділили команди будинку культури сіл Михайлючка, Чотирбоки та клубу с. Майдан-Лабунь
II місце розділили команди будинків культури сіл Лотівка, Корчик та клубу с. Цмівка.
Останнє редагування 23 травня 2016, 15:18
0
репостів
0
репостів