Розділ Культура

На Шепетівщині змагались працівники сільських клубних закладів

Автор 15 квітня 2016, 20:19
Протягом останнього тижня у селах нашого району вібувався І відбірковий тур обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів.
8 квітня такий захід пройшов у будинку культури с. Судилків. У конкурсі взяли участь творчі команди Судилківського будинку культури, Лозичнянського та Климентовецького клубів. Дуже старались всі команди, але за оцінками журі найкраще положення про конкурс дотрималась команда клубу с. Лозично. Заключне слово висловила головний спеціаліст відділу культури районної державної адміністрації Галімська Валентина Володимирівна та голова журі Гришенко Марія Павлівна, директор районного будинку культури.

12 квітня конкурс було проведено у будинку культури с. Городище, де прийняли участь команди Городищенкського будинку культури, Красносілського та К.Рішнівського сільських клубів. Кращою визнано творчу команду з с. Красносілка. На конкурсі був присутній Городищенський сільський голова Козіцький Микола Віталійович.

13 квітня у будинок культури с. Ленківці зїхалися вісім творчих колективів закладів культури району, аби позмагатися за звання кращого працівника. Були присутні колективи із сіл Ленківці, Білопіль, Коськів, Чотирбоки, Вишневе, Сульжин, Лавринівці, Пиляї.

Кожна команда справила надзвичайне враження і гідно представила себе. В залі було справжнє свято, адже лунав гучний спів, жарти, авторські вірші.

Працівники культури обігрували в сценках свою роботу та досягнення. Кожний колектив презентував свій заклад культури та творчий портрет села, використовуючі фото та відеоматеріали.

Переможцями вийшли команди будинків культури сіл Чотироки та Коськів.
0
репостів
0
репостів