Розділ Культура

Різдвяні канікули у Львові

Автор 13 січня 2016, 20:41
Різдвяні канікули у Львові Матеріал розміщено на правах реклами

Вихованці Шепетівського центру дитячо-юнацької творчості взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва "Різдвяні канікули", що проходив 9-11 січня у Львові. Окрім величезної кількості приємних вражень шепетівські діти привезли ще й перемоги у різних конкурсах.

Львівські “Різдвяні канікули” – це велика культурно-мистецька акція, яка збирає дітей з усіх куточків України, заохочує їх до змістовного дозвілля, дає можливість пізнати красу старовинного міста Лева.

З Шепетівки на «Різдвяні канікули» відправилися учасники хореографічного колективу «Браво» (керівник – Діана Кучер), юні вокалісти з колективу «Діти-квіти» (Жанни Балагур) та представники молодіжного прес-центру Школи лідерів Шепетівки.

У фестивалі брали участь діти та молодь з Миколаївщини та Дніпропетровщини, Кіровограду та Волині, Мукачева, Запоріжжя, Львівщини та Хмельниччини. Шепетівські юні митці гідно приставили своє місто – наша група спортивно-бальних танців здобула перше місце у середній віковій категорії, Олександра Балагур виборола другу премію у конкурсі художнього читання, вокалістка Віра Дегодюк отримала першу премію у старшій віковій категорії, а вокальний колектив «Діти-Квіти» стали дипломантами фестивалю.

А вже після змагань та конкурсів на дітей чекали ще кілька приємних несподіванок. Першою з них стала зустріч з нашим народним депутатом Романом Мацолою, який спеціально приїхав аби зустрітися та привітати талановиту молодь. Приємне спілкування, святкові побажання та коляда з  депутатом закінчилась тим, що Роман Миколайович вирішив організувати для дітей екскурсію по Львову та святкову вечерю у ресторані Львову центр. За справу взялася помічник-консультант Леся Костик, яка дуже швидко знайшла автобус та екскурсовода. Шепетівські діти побували на Високому замку, Соборі Святого Юра, здійснили автобусну екскурсію містом, почастували львівських смаколиків.

Конкурси, співи, танці, знайомство з однолітками з різних куточків нашої великої України, колядка з народним депутатом, екскурсія містом та святкові частування, безліч цікавої так корисної інформації, емоції, що переповнюють дитячі серця – поза всяким сумнівом, «Різдвяні канікули» у Львові для вихованців Шепетівського центру дитячо-юнацької творчості були незабутніми.

Уже на пероні, перед відправленням додому, наймолодша шепетівська співачка з дитячою безпосередністю заявила: "Я тепер знаю, як виглядають агенти святого Різдва – вони такі як Леся Костик та Роман Мацола".

Останнє редагування 22 липня 2018, 01:42

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів