Розділ Культура

Огляд-конкурс художньої самодіяльності

Автор 23 лютого 2012, 00:00
З метою перегляду творчих досягнень художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району, виявлення талановитих і обдарованих дітей та залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті 22 лютого 2012 року відбувся огляд-конкурс. Програму концерту представляли колективи із 27 шкіл та позашкільного навчального закладу.
Конкурсне журі, до складу якого входили Бренцун В.В., директор музичної школи, Талімончук В.І., директор Будинку культури та Максимова О.В., методист відділу освіти, професійно оцінили виступи учасників. У конкурсній програмі були представлені вокальний,  хореографічний, драматичний, інструментальний та літературно-мистецький жанри.
До участі в обласному етапі, який проходитиме 16 березня, запросили кращі колективи, а саме: фольклорні колективи Городнявського нвк, Михайлюцької та Полянської шкіл, духові оркестри із Плесенської та ЛенковецькоЇ, солістів Корчицької, Коськівської, Михайлюцької, Мокіївської, Пліщинської, Серединецької, Чотирбоцької, вокальні групи Судилківської, Коськівської шкіл.
0
репостів
0
репостів