Розділ Культура

Міська бібліотека передала кілька десятків книг для військових

Автор 05 червня 2015, 17:35
Навесні, за наказу управління культури, бібліотеки України долучилися до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна». Метою акції є збір публічними бібліотеками, громадськими організаціями для бібліотек військових частин кращих зразків вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил тощо.
Міська бібліотека №1 не залишилася осторонь – протягом двох місяців з допомогою небайдужих читачів загальними зусиллями було зібрано 30 україномовних книг на різну тематику. Усі ці книги було передано до бібліотеки військової частини А-3730.

Варто відзначити, що у бібліотеці військової частини бракує саме україномовних примірників, а тому запроваджена акція допоможе збагатити фонди бібліотек усіх військових частин України книгами українською мовою для підвищення патріотичного духу військовослужбовців.

Щиро дякуємо користувачам за участь у акції та просимо усіх бажаючих підтримати армію, зробивши власний внесок у вигляді книги, адже Всеукраїнська акція триває.

Адреса бібліотеки:
м. Шепетівка, вул. Судилківська, 15 (район ЗОШ №3)
тел. 4-06-94
Вихідні дні: четвер, неділя

0
репостів
0
репостів