Розділ Культура

Шепетівчанин під час реабілітації після поранення видав книгу

Автор 20 серпня 2024, 14:41

Воїн з Шепетівки під час лікування поранення видав книгу. Збірка, у якій Василь Шекера упорядкував власні вірші, називається “Ціна війни – життя”. Днями чоловік представив книгу для колективу медичного закладу, де вкотре проходив довготривалу реабілітацію.

У порівнянні з фізичним станом, морально-психологічне сприйняття світу в повному об’ємі відновити значно складніше. Іноді хочеться просто закритися від усього, що тебе оточує. Та все ж в ті моменти, коли здоровий глузд бере верх, розумієш, що життя триває і попри все потрібно рухатись вперед.

Зважаючи на всі ці обставини, спробував використати даний час з одного боку, щоб не впасти в повний ступор, а з іншого, щоб реалізувати один з проектів. І сьогодні хочу презентувати вам результат цієї роботи. Результатом стала ось ця книга “Ціна війни. Життя”, котра вийшла з друку.

У реабілітаційному відділенні, де прохродив лікування воїн вже вивчили творчий доробок воїна:

Це збірка віршів, що наштовхує нас на багато роздумів, дозволяє зрозуміти справжній дух наших військових, заглянути на мить в їхнє серце і побачити як може поєднуватись віра, любов, смерть і відродження. Наша мультидисциплінарна команда реабілітаційного відділення мала таку честь отримати в подарунок збірку з рук самого автора. За що щиро вдячні!

Всі твори, котрі надруковані в цій книзі, автор почав систематизовувати, перебуваючи на лікуванні після попереднього поранення. Досить багато з цієї книги було написано на реальному нулі в перервах між боями.

В ній багато власних думок і переживань, але не менше лише перефразованих мною спостережень і співпереживань моїх побратимів, з котрими мав за честь пліч-о-пліч воювати. Колись раніше я думав, як можна написати щось на замовлення. Але знову ж таки, в цій книзі є твори, написані на прохання моїх побратимів. 

Книгу придбати може кожен бажаючий. Вартість одного примірника - 500 гривень. Частина коштів отриманих від реалізації книги піде на волонтерську діяльність.

455093153 972076367936669 4568129539392773196 n

Всі хто бажає придбати - пишіть в приватні повідомлення адресу нової пошти. Також буду вдячний всім хто може допомогти з поширенням і реалізацією книги. Для тих, хто має змогу і бажання надати спонсорську допомогу для подальшого друку книги номер карти: 4149 4993 9959 0999. Всі додаткові питання за тел.: 096-444-69-79. Всім ДЯКУЮ.

“А молитва...

Чи знаєш брате,

яка молитва щира на нулю.

Ти ніби з Богом розмовляєш.

А тим часом, там, в тилу

хтось в груди себе б'є ,

хто більший патріот"

Останнє редагування 20 серпня 2024, 17:03

Відео

0
репостів
0
репостів