Розділ Культура

Шепетівка, Пашуки, Поляна, Жолудки: судилківчани гастролюють та збирають кошти на ЗСУ

Минулої суботи працівники культури закладів культури Судилківської ТГ дали благодійний концерт «Сила роду» на підтримку ЗСУ у місті Шепетівка. З подібними концертами артисти вже відвідали ряд сіл Судилківської громади.

Початком туру стало село Поляна 19 травня 2024 року, він був приурочений до Дня Матері та Дня Родини. В ході концерту було зібрано кошти в сумі 4 700 грн, які направлено на потреби військових.

У селі Жолудки під час концерту на потреби військових зібрано 4050 грн.

Мешканці мальовничих Пашуків насолоджувалися творчістю працівників культури, слухаючи концерт, та надонатили 8110 грн, на які буде закуплено необхідне обладнання для наших воїнів-земляків.

І ось минулої суботи концерт відбувся у місті Шепетівка. Відвідувачі та працівники тимчасового суботнього шепетівського ринку мали змогу насолодитися творчістю і талантом працівників культури Судилківщини та донатили на потреби ЗСУ.

У ході благодійного заходу зібрано 12 000 грн. На дані кошти буде закуплено необхідне обладнання для воїнів-земляків, які захищають Україну і кожного з нас.

Сила роду - міцна сила! Ми – українці, ми об’єднані, як ніколи, у цей важкий час, і мета в нас одна – ПЕРЕМОГА! Дякуємо всім за донати! Шепетівко, дякуємо за гостинність! Разом до Перемоги!

Останнє редагування 24 червня 2024, 14:53

Відео

0
репостів
0
репостів