Розділ Культура

Міська бібліотека для дітей влаштували розважальні заходи

Автор Шклярук А.Ф. 02 червня 2014, 19:28
1 червня працівники міської бібліотеки для дітей влаштували розважальні заходи. Отож, напередодні свята в читальних залах бібліотеки були розгорнуті тематичні виставки, оголошення про святкові заходи .
Максимум вигадки та фантазії виявили проявили працівники дитячої установи,запропонувавши своїм читачам відвідати креативну майстерню «Майстер - клас сюрпризів», де на них чекали вишиті рушники і серветки, вироби з бісеру, лози, глини, композиції з весняних квітів,а також були проведені майстер-класи з популярної сьогодні техніки виготовлення виробів – «квілінг» .

Увагу читачів привернули: виставка - дефіле «Літньо - весняні тенденції дитячої моди», літературне асорті «Улюблені книги моєї родини», виставка- рейтинг періодичних видань «Дитинство у калейдоскопі яскравих сторінок» , ігровий турнір «Все на світі нам цікаво» (цікаві настільні ігри)та ще багато цікавих,несподіваних заходів.

За легендою в читальному залі бібліотеки виросла багаторічна пальма ,яку ми назвали «Дерево дитячих бажань,а маленькі читачі - «Пальма бажань». Вона може виконати найпотаємніші бажання, тільки бажання мають бути добрими. Поряд з нею стоїть скринька – куди наша малеча кладе листівочки ,з надією,що все обов’язково збудеться. А бажали вони постійно читати нові журнали «Пригоди», «12+» ,«Юная леди», книжки про динозаврів, чудеса Землі, щоб завжди був мир та не хворіли їхні батьки. Завдяки «Пальмі..» бібліотека визначилась ,які газети та журнали необхідно передплатити. Вже в наступного дня після проведення цих заходів, спостерігалося зростання відвідувань бібліотеки та запис до неї нових читачів.
0
репостів
0
репостів