Розділ Культура

У Шепетівці діє благодійна виставка картин місцевих художників

Автор 23 лютого 2024, 16:13
Картина Михайла Сорокіна “Вечір у рідній Шепетівці” Картина Михайла Сорокіна “Вечір у рідній Шепетівці”

У Шепетівському міському будинку культури постійно діє благодійна виставка картин місцевих художників. Кожен бажаючий може придбати живопис, а кошти йдуть на підтримку наших Захисників. Про це розповіли на сторінці закладу культури.

Голова Ше­пе­тівсь­кої між­район­ної Спіл­ки ве­те­ра­нів Аф­га­ніс­та­ну Валерій Окорський придбав картину Михайла Сорокіна "Вечірнє сяйво" та подарував її будинк культури, а кошти від продажу передали голові ГО "Жінки на підтримку армії" Оксані Мартинюк-Саясіній на колеса для наших Захисників! 

424931891 1345877972806007 248936923735690241 n

Ще одна робота Михайла Сорокіна “Вечір у рідній Шепетівці” відтепер прикрасить інтер’єр міського голови Віталія Бузиля. На картині зображено вечірній пейзаж який знаходиться на вулиці Соборності поряд з міською радою.

Гра вечірніх вогнів міста які відблискують в осінній дощовій воді яка вкрила все навколо і лише місцеві жителі повертаючись з роботи спостерігають цю красу.

Радіємо, коли роботи талановитого художника знаходять своє місце, а кошти ідуть на підтримку наших Захисників. Це значить, що культура та мистецтво важливі і потрібні, навіть в такий непростий для країни час.

0
репостів
0
репостів