Розділ Культура

Олександра Капелюх відкрила свою виставку «І пензлем, і пером…»

Автор 06 лютого 2023, 18:55
Олександра Капелюх Олександра Капелюх

У шепетівському Музеї пропаганди відбулася презентація персональної виставки учениці Шепетівської дитячої художньої школи Олександри Капелюх «І пензлем, і пером…». Авторка представила 34 роботи, які виконані у різноманітних техніках – графіка, живопис, колаж.

Кожна робота має свої художні особливості та історію створення. Креативність, талант і творчі навички Олександри яскраво проявилися й у роботах з декоративно-прикладного мистецтва, які також експонуються у рамках виставки.

На презентацію, підтримати Сашу Капелюх і переглянути картини, завітали: заступниця директора Наталя Додонова, викладачка Шепетівської дитячої художньої школи Надія Елеон, вчитель Олександри Роман Галімський,  Наталія Захарець - керівниця гуртку малювання " Веселий пензлик" при Мокіївському БК, заступник міського голови Янушевський Віталій, староста селі Мокіївець Ольга Зеленко, керівниця та учасники Шепетівської літературно-мистецької студії "Доля", а також родина, друзі Олександри та зацікавлені відвідувачі.

Директорка Музею пропаганди Валентина Бражук привітала художницю з відкриттям виставки, побажала успіхів і творчого натхнення у подальшому створенні витворів мистецтва, і на згадку про співпрацю з нашим Музеєм вручила подарунок.

Виставка «І пензлем, і пером…» експонуватиметься протягом лютого, тому ви зможете її відвідати щодня з 09:00 до 17:00!

0
репостів
0
репостів