Розділ Культура

Георгій Майсурадзе презентував у Шепетівці свою нову книгу

Автор 07 січня 2023, 11:48

5 січня о 14:00 у Шепетівській міській бібліотеці № 1 відбулась зустріч-презентація нової книги Георгія Майсурадзе "Миколай - захисник дітей". У переддень Різдва Георгій розповідав про книгу, історію її написання, улюблених героїв, чим надихався. 

Його звати Миколай. Та це не справжнє його ім'я. Для всіх він відомий дядечко, який раз на рік лишає для малечі подарунки під подушкою. Однак це лише частина його роботи.

Насправді ж Миколай - могутній чарівник, що мешкає десь посеред Києва і має обов'язок - боронити таємницю невичерпного джерела чарів та захищати дітей від темних сил.

Цю роботу він виконував на відмінно все своє довге життя. Поки не настав час шукати собі наступника.

Хто ж цей обранець, на якого чекають неабиякі випробування, нездоланні перешкоди, знайомства з чарівними особами та, зрештою, право тримати знаменитий золотий посох Миротворець?

І чи вдається новому обранцю подолати одвічного ворога, що притаївся поруч?

Книга про трьох підлітків з Києва, що стануть учнями могутнього чарівника Миколая, змагатимуться за право стати його наступником, зустрінуть безліч чарівних істот, та вступлять у боротьбу із темними силами, що чатують поруч.

Миколай в книзі постає не в звичній іпостасі, а переосмислюється відповідно до вимог жанру.

Присутні задавали автору питання та ділились своїми думками і враженнями, обговорили цікаві моменти з книги, що зачепили. Ті в кого ще не було своєї книги з автографом від автора, зміг це надолужити на автограф-сесії наприкінці події.

0
репостів
0
репостів