Розділ Культура

Одночасно три письменники завітали до Шепетівки

Автор 15 червня 2022, 22:41

Сьогодні шепетівчани у міському будинку культури мали змогу зустрітись із письменниками Максимом Беспаловим, Марією Титаренко та Анастасією Левковою. Про це розповіли на сторінці культурного закладу.

Максим Беспалов - письменник, журналіст, мандрівник, колишній член клубу «Що? Де? Коли?». Максим є автором книжок «Східний вал», «Шлях святого Якова», «Ліхіє дев’яності: Кузня кадрів. Дніпропетровськ», «Український Шпіцберген», «Усе, що ви знаєте про Ірландію, - правда, але…»

Марія Титаренко – письменниця, журналістка, засновниця магістерської програми медіа комунікацій Українського католицького університету. Марія є авторкою книжки «Комунікація з нуля. Есеї для Мані». В перші тижні повномасштабної війни стала спів засновницею сайту post-to-stop-war.in.ua, де меседжі про російсько-українську війну публікуються понад 20 мовами.

Анастасія Левкова – письменниця, журналістка, менеджерка літературних проектів, викладачкка курсу «Мовна компетенція» журналістам Українського католицького університету. Анастасія родом зі Староконстянтинова і є авторкою книжок «Старшокласниця. Першокурсниця», «Ашик Омер», «Спільна мова. Як народжуються і живуть слова."

Розповіла про те, як у 7 років продати свою першу власноруч зроблену книжку, у чому вбачають свою місію в час війни письменники, чи важливе авторам "цехове" спілкування, як знати, чи варто книжку видавати, чи вона добра.

Автори презентували свої книги для аудиторії, розповіли історії їх написання та, звісно, подарували кілька примірників бібліотекам міста Шепетівка.

Останнє редагування 15 червня 2022, 22:56
0
репостів
0
репостів