Розділ Культура

"Зірковий десант" у Білогір’ї розважав дітлахів

Автор 10 травня 2022, 20:14

У Шепетівському районі продовжують організовувати розважально-культурні заходи під гаслом «Діти – дітям» для наших наймолодших співвітчизників. Сьогодні, 10 травня 2022 року захід «Діти-дітям» відбувся в смт. Білогір’я.

Заходи організовано з ініціативи начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія та благодійної організації «Захисти Хмельниччину», щоб допомогти дітям із сімей, які втекли від війни, відчути себе в безпеці та адаптуватися до нових умов, відволіктися від стресових ситуацій та знайти друзів.

Цікаві майстер-класи, ігри та розваги та море позитивних емоцій дітям вчергове подарував «Зірковий десант» Хмельниччини — Олександр Педан, Вадим Мичковський (Дядя Жора), Леся Нікітюк, Тетяна Гаврилюк та інші.

Перший заступник голови Шепетівської РДА Юлія Богуш висловила слова щирої подяки артистам за позитивні та теплі емоції даровані нашим маленьким героям в нелегкий для всіх нас час.

Сьогодні знову взяли дитячі обереги, малюнки, вірші та листи, аби передати їх для військовослужбовців, які зараз обороняють Україну від російського вторгнення.

Шепетівська РВА

0
репостів
0
репостів