Випили пиво посеред магазину, бо їм його відмовились продавати

Автор 21 січня 2022, 15:28
Випили пиво посеред магазину, бо їм його відмовились продавати depositphotos.com

Шепетівський міськрайонний суд ухвалив постанови щодо двох шепетівчан – 25-річної жінки й 29-річного чоловіка, визнавши їх винними у злісній непокорі законній вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов’язків (стаття 185 КУпАП) та наклав на кожного по 255 гривень штрафу (постанови ще не набрали законної сили).

Ці молоді люди були в гучній компанії, котра 17 грудня 2021 року близько 5 ранку зайшла до шепетівського супермаркету з наміром купити пива. Коли ж тамтешній працівник зауважив їм, що з 22:00 до 8:00 продаж алкогольних напоїв заборонено, відвідувачі почали пити пиво просто у магазині.

Молодих людей намагалися вгамувати поліцейські, які приїхали на виклик. Утім, у відповідь на прохання, у тому числі не пити пиво у супермаркеті, вони не реагували, натомість двоє з них почали нецензурно грубо лаятися на адресу правоохоронців, жінка – до того ж шарпати за формений одяг і погрожувати фізичною розправою.

Конфлікт з поліцейськими закінчився застосуванням кайданок щодо цих двох правопорушників.

За матеріалами справи, обох також притягнули до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді. Штраф за тими постановами вони вже сплатили.

Пресслужба Хмельницького апеляційного суду

0
репостів
0
репостів