У Шепетівці всю ніч ліквідовували наслідки негоди

Автор 15 січня 2022, 12:39
У Шепетівці всю ніч ліквідовували наслідки негоди Фото depositphotos.com

Відучора частина міста досі залишається без водопостачання через значні пориви вітру. Загалом по Хмельниччині рятувальники 13 разів залучалися до ліквідації наслідків негоди. Внаслідок сильного вітру були повалені дерева в окремих районах області. На щастя, внаслідок негоди травмованих та загиблих не зафіксовано.

Міський голова Шепетівки Віталій Бузиль на своїй сторінці у соцмережах зазначив, що екстрені служби міста та комунальні підприємства працювали всю ніч для ліквідації її наслідків. Відновило водопостачання КП "Шепетівський водоканал", проте Залізничний водоканал все працює над цим. За інформацією директора підприємства світло вже подали і орієнтовно о 16-17 годині мешканці отримають подачу води.

Фіксували значну кількість поривів ліній електропередач, Шепетівський РЕМ теж працював понаднормово. Очільник міста також звернувся до населення:

"Шановні мешканці громади, якщо ви помітили порив на лінії електропередач прохання не наближатися, а повідомити в ШЕДС (096 504 1919)!".

Також на приміщенні Плесенського старостату та Гімназія №6 Шепетівської міської ради вітром знято шифер, у Плесні проблему ліквідовано. А з ремонтом покрівлі міської школи допомагає управлінська компанія "Житлофонд".

"Наробили клопоту пориви вітру і у центрі міста - зламано флагшток біля краєзнавчого музею, порушено новорічні інсталяції на площі ім.Тараса Шевченка, ШРЕП ліквідує наслідки." - підсумував Віталій Бузиль.

Останнє редагування 15 січня 2022, 13:07
0
репостів
0
репостів