Шепетівчанин обікрав оселю 72-річної пенсіонерки з Білогір’я

Автор 06 січня 2022, 12:51

Вчора, 5 січня до поліції звернулася мешканка смт Білогір’я. Потерпіла повідомила, що її будинок обікрали, з шафи зникло 5 тисяч 200 гривень. В результаті проведених оперативних заходів співробітники кримінальної поліції Шепетівського РУП впродовж декількох годин встановили особу зловмисника. Крадієм виявися 20-річний житель м.Шепетівка. Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник приїхав зі знайомим до Білогір'я. Чоловік пропонував купити пір’я та горіхи у місцевих мешканців. Таким чином дізнався про відсутність хазяйки одного з будинків та вирішив обікрасти оселю.

Зловмисник швидко зайшов до відчиненого помешкання та обікрав його. Здобиччю молодика стали усі заощадження власниці – 5 тисяч 200 гривень.

Після скоєного шепетівчанин залишив оселю потерпілої та втік до м. Шепетівка на таксі.

Правоохоронці оперативно встановили його особу та вже за кілька годин чоловік давав зізнавальні покази, видав частину викрадених коштів.

Слідчі Шепетівського РУП вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднаного з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів