Шепетівка втратила двох висококласних освітян

Автор 11 грудня 2021, 13:42

У різницею в день пішли у вічність два шанованих та професійних педагога Шепетівки. Вчора, 10 грудня, нас залишила Бобровник Світлана Миколаївна, сьогодні ж не стало директора Шепетівської СЗОШ № 2 Клімович Діни Степанівни. 

Із Бобровник Світланою Миколаївною (09.11.46 --. 10.12.2021) на своїй сторінці попрощалась її колега Неля Бунечко:

Улюблений наставник, вчитель, найкращий управлінець, надпотужна особистість, глиба, епоха, вірний товариш, неймовірно чудова жінка!

Заслужений працівник освіти!

Вічний борець за надання якісних освітніх послуг!

Випереджаючи час, створила міцні засади до сучасного проєкту НУШ.

Її публікації, статті, посібники, лекції, публічні виступи, семінари тощо були, є ,і будуть ключовими на всіх етапах дидактико-педагогічної системи галузі.

Можна без перебільшування стверджувати: рівної особистості Бобровник С.М. немає. Своєю мудрістю, розумом, творчістю, відданістю людям заряджала всіх навколо себе і створювала середовище, в якому хотілося працювати, змінюватися,йти до нового, впевнено крокувати до мети.

Була засновником, організатором, керівником, стержнем обласного освітянського клубу "Співробітництво", з яким тримала тісні зв'язки до останнього дня життя.

Її мудра голівка трималася в свідомості до останніх хвилин. Ще о 07.15 надіслала вітання з добрим ранком, а о 08.10 відійшла у вічність, кращі світи... І сум, і біль, і втрата... Спіть спокійно, дорога наша вчителько. Царство небесне Вам, вічний спокій, світла пам'ять. Глибоке співчуття рідним і близьким покійної.

Про смерть Діни Степанівни Клімович на своїй сторінці повідомила директор Шепетівської школи-гімназії Надія Василівна Качоровська:

Сьогодні відійшла у вічність директор Шепетівської школи №2,прекрасна людина,любляча мама,шанована в місті особистість, колега, творчий вчитель - Діна Степанівна Клімович!!! Вічна їй пам'ять і вічний спокій!!!

Діна Степанівна була високопрофесійним управлінцем, глибоким знавцем свого фаху. Уміло поєднувала керівництво закладом та навчанням учнів біології. Її вихованці виборювали призові місця в різноманітних учнівських випробуваннях. Тривалий час вона боролась з тяжкою недугою.

Останнє редагування 11 грудня 2021, 14:04
0
репостів
0
репостів