Півгодини переслідував авто, а потім розбив вікно та побив власника

Автор 12 листопада 2021, 16:28

Раніше судимий чоловік в березні цього року разом зі спільником перебував у центрі міста Шепетівка. З хуліганських мотивів він перебуваючи за кермом своєї елітної автівки в'їхав у автомобіль Волга та безпричинно побив водія.

Правоохоронці встановили, що чоловік помітив автомобіль ГАЗ 31105 пізно ввечері на центральній вулиці м. Шепетівка. За кермом автівки перебував місцевий житель, в салоні - його товариш та знайома.

Тоді 35-річний шепетівчанин підійшов та безпричинно наніс удари ногою по водійським дверцятам.

Аби уникнути конфлікту, водій залишив місце події, однак зловмисника це не спинило. Він вирішив наздогнати ГАЗ на своєму «Лексусі».

Переслідування тривало півгодини. Кермувач елітної автівки навмисно здійснив наїзд на Волгу, пошкодивши її задню частину. Після чого каменем розбив вікно водійських дверцят ГАЗу, витягнув водія та повалив його на землю.

Знущання на цьому не припинились. Чоловік бив потерпілого по голові та тулубу, спричинивши йому тілесні ушкодження. Після скоєного зник.

Працівники кримінальної поліції встановили особу хулігана. Виявилось, що він неодноразово мав проблеми із Законом та вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Наразі слідчі Шепетівського РУП оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.296 Кримінального Кодексу України (Хуліганство, вчинене групою осіб повторно).

За грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалось особливою зухвалістю чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 12 листопада 2021, 17:23
0
репостів
0
репостів