Титулярний єпископ Шепетівський побив свою сусідку

Автор 01 листопада 2021, 12:46

Єпископ Шепетівський Православної церкви України Андріан, в миру Руслан Кулик, побив свою сусідку Іванну Бережну, а потім відібрав телефон, потоптався на гаджеті і викинув його у клумбу. Про це розповіли у сюжеті телеканалу ICTV.

Інцидент стався біля під'їзду їхнього будинку на Позняках, що у столиці. Причиною конфлікту, за словами жінки, став її собака породи російський тойтер'єр, який нібито заважав священнослужителю і його родині своїм гавкотом.

"У мене були руки в синцях, боліла черевна порожнина і грудна клітка. Бив мене й лаявся, принижував мене... Я навіть не встигла йому відповісти", - згадує Іванна.

Бережна намагалася отримати відео з камер відеоспостереження, де було зафіксовано її побиття, тоді священик зчепився вже з її чоловіком.

"Він говорив, що ми - сепаратисти, оскільки розмовляємо російською мовою. Ми - іноземці, він нас не розуміє. Що звертатиметься до СБУ і з'ясовуватиме, звідки ми", - розповіла Бережна.

Журналістів єпископ також намагався виштовхати у двері. Пояснень від нього отримати не вдалося.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження". За результатами проведення експертизи подія може бути перекваліфікована.

Відео

0
репостів
0
репостів