Шепетівчанину, який збив двох дівчаток 6 та 10 років оголосили підозру

Автор 28 вересня 2021, 16:35

Нагадаємо, що 6 вересня близько 20 години у м. Шепетівка 35-річний водій автомобіля «ЗАЗ Славута» під час руху по вулиці Старокостянтинівське шосе, не вибрав безпечної швидкості руху та не зупинився, у результаті чого здійснив наїзд на пішоходів.

Потерпілі – дівчата 6 та 10 років, в цей час переходили проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дітей госпіталізували в травматологічне відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні з численними травмами.

В одної з дівчат лікарі діагностували перелом стегнової кістки.

По даному факту правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Слідчі вилучили автомобіль, призначили ряд експертиз, у тому числі автотехнічну.

Наразі встановлено, що 35-річний шепетівчанин, керуючи автомобілем «ЗАЗ Славута» порушив вимоги правил Дорожнього руху, внаслідок чого відбулась дорожньо - транспортна пригода.

Правоохоронці оголосили підозру чоловікові у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Обвинувальний акт вже скеровано до суду.
За скоєне законодавець передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

За матеріалами Шепетівського РУП

0
репостів
0
репостів