Затримали шепетівчанина, який став винуватцем смертельної ДТП

Автор 25 вересня 2021, 10:33

Поліцейські Шепетівського РУП затримали водія, який вчинив смертельну ДТП на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Ленківці.

Наразі йому обирають запобіжний захід – тримання під вартою.

Аварія трапилася вчора, 24 вересня близько 14 год. на 271 кілометрі автодороги Н-25 сполученням «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу с. Ленківці Шепетівського району.

41-річний шепетівчанин, керуючи автомобілем марки «Opel» моделі «Astra» виїхав за межі проїжджої частини дороги з подальшим з’їздом у кювет. Внаслідок ДТП пасажирка авто, 44-річна дружина водія загинула на місці події.

Правоохоронці встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження, встановлюються усі обставини події, водія затримано в порядку ст..208 Кримінального Процесуального Кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

За матеріалами Шепетівського РУП

Останнє редагування 25 вересня 2021, 10:39
0
репостів
0
репостів