У Шепетівці побив свого опонента дерев’яною палицею по голові

Автор 17 вересня 2021, 16:20

У Шепетівці слідчі оголосили підозру 35–річному чоловікові. Зловмисник під час сварки побив свого опонента дерев’яною палицею по голові. Внаслідок побиття у потерпілого медики діагностували численні переломи та забої. Зловмиснику за скоєне загрожує позбавлення волі строком до трьох років.

Подія сталась 1 вересня. 35-річний уродженець Івано-Франківщини, раніше неодноразово судимий за майнові злочини вживав спиртне зі своїм 42-річним знайомим.

Під час спільних посиденьок розпочалась сварка, тоді ж рецидивіст наніс чоловікові удар кулаком в обличчя. Згодом вже за допомогою дерев’яної палиці продовжив побиття, ледь не скалічивши потерпілого.

Після скоєного кривдник утік, чоловік чим часом звернувся до поліції. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.122 Кримінального Кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Особу зловмисника та його місце перебування встановили. Під час розслідування він свою провину визнав. Наразі йому вже оголошено про підозру, обвинувальний акт спрямовано до суду.

Останнє редагування 17 вересня 2021, 16:26
0
репостів
0
репостів