Неподалік шепетівського басейну збили велосипедиста

Близько 15:00 на Проспекті Миру, неподалік басейну, сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої літній чоловік потрапив до лікарні з численими переломами.

Як розповіли свідки, які були на місці аварії, чоловік виїзжав з доріжки, яке веде до басейну на Проспект Миру. Саме в цей час по ньому, зі сторони залізничного вокзалу, рухався білий автомобіль марки ЗАЗ. На жаль, відбулось зіткнення, внаслідок якого, велосипедист влетів у лобове скло автомобіля та впав на асфальт. 

Відразу було зрозуміло, що травми важкі, адже під понівеченим велосипедом лишились великі плями крові.

На місце події оперативно прибула карета швидкої допомоги, яка забрала чоловіка до лікарні. Вже там 75-річному чоловіку було діагностовано переломи ребер та гомілки, закрито черпно-мозкову травму. Медики продовжують огляд постраждалого.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального Кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Принагідно нагадуємо, що санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортним засобом. Слідство триває.

Останнє редагування 28 липня 2021, 13:46

Відео

0
репостів
0
репостів