Мешканець села Красносілка під приводом купівлі викрав мотоцикл на Рівненщині

Автор 27 липня 2021, 12:54

У місто Корець, що на Рівненщині, 19-річний мешканець Шепетівського району прибув під приводом купівлі транспортного засобу. Втім, попросивши у власника дозволу проїхатись — зник.

Про незаконне заволодіння транспортним засобом до поліції 23 липня о 22:25 повідомив 22-річний житель села Новий Корець.

Поліцейські з’ясували, що заявник розмістив у мережі інтернет оголошення про продаж мотоцикла «Kawasaki». Орієнтовно через місяць ним зацікавився покупець із Хмельниччини.

Чоловіки домовилися про зустріч, яка відбулась ввечері 23 липня у селі Новий Корець.

Під час огляду товару покупець захотів проїхатись. І не повернувся. Власник разом із родичем спочатку самотужки шукали крадія, а коли результату не було — звернулися до поліції.

Працівники карного розшуку відділення поліції №7 (м. Корець) Рівненського районного управління поліції оперативно встановили, що до злочину може бути причетний 19-річний житель села Красносілка Шепетівського району. Саме за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили транспортний засіб.

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України слідчі розпочали досудове розслідування.

Поліцейські встановлюють причетність зловмисника до інших аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

0
репостів
0
репостів