Трьох шепетівських злодіїв допоміг затримати член громадського формування

Автор 12 липня 2021, 20:13

На Ізяславщині поліцейські затримали осіб, які підозрюються у крадіжці з приватного будинку в селі Лютарівка на Теофіпольщині. Допоміг правоохоронцям у цьому член теофіпольського громадського формування «Щит і Меч» Тарас Осецький.

8 липня в обідню пору на лінію «102» надійшло повідомлення від 63-річної жительки с. Лютарівка про те, що невідомі особи проникли до її будинку, звідки викрали грошові кошти та ювелірні вироби.

У цей час до дільничного Олега Федорука, який обслуговує вказану територію, зателефонував член громадського формування «Щит і Меч» Тарас Осецький і повідомив, що помітив підозрілий автомобіль, вказавши марку, колір і номер. Дільничний, хоч і перебував у відпустці, одразу переглянув відео з місцевих камер спостереження, які зафіксували вказаний автомобіль, що рухався в напрямку м. Ізяслав. Олег Федорук одразу ж передав цю інформацію до відділку.

Керівництво райуправління ввело план «Перехват», і на під’їзді до м. Ізяслав наряд СРПП зупинив зазначений автомобіль, в салоні якого перебували водій і двоє жінок. Усі вони — мешканці Шепетівки. У них вилучили викрадені прикраси та грошові кошти. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років ув’язнення. Наразі всі обставини події встановлюються.

Керівництво ГУНП вкотре дякує членові громадського формування Тарасові Осецькому за активну позицію та постійну допомогу. Нагадаємо, він уже допомагав поліцейським у розкритті злочинів. Сподіваємось на плідну співпрацю й надалі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 12 липня 2021, 20:17
0
репостів
0
репостів