Підозрюваного в педофілії затримали на 2 місяці, але він може вийти під заставу

Автор 22 травня 2021, 20:43

Працівники Шепетівського РУП затримали 40-річного славутчанина , якого розшукували за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.. 155 ч. Кримінального Кодексу України - Статеві зносини з особою, що не досягла 16-річного віку, вчинені близьким родичем.

Сьогодні, 22 травня зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. При цьому, суд визначив заставу в розмірі 180 тисяч гривень.

Шепетівським РУП було відкрито кримінальне провадження за статтею 155 ч. 2 ККУ — Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

В ході розслідування слідчі встановили, що 40-річний житель міста Славути, раніше судимий за статеві злочини, із застосуванням погроз фізичного насильства та психологічного тиску вступав у статеві зносини із донькою.

На сторінці Типова Славута розкрили імя підозрюваного:

Звати чоловіка Поліщук Олександр Миколайович 1981 р.н. мешканець мікрорайону "Південний"(п'ятий) у м. Славуті.

Вже ввечері того ж дня славутчанина було затримано працівниками кримінальної поліції, в сьогодні зранку ст. слідчим слідчого відділення Шепетівського РУП ГУНП чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 155 КК України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до восьми років. Слідчі дії тривають.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 22 травня 2021, 21:12
0
репостів
0
репостів