Шепетівські злодії знову "відмітились" у районі

Автор 22 березня 2021, 16:49

Слідчі Шепетівського району оголосили підозру 21-річній шепетівчанці, що здійснила крадіжку грошей з приватного будинку у селі Щурівчики на Ізяславщині. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Дівчина проникла до приватного будинку, звідки викрала кошти господарів. Завдяки своєчасному зверненню потерпілих до поліції вже за кілька годин поліцейські встановили особу крадійки.

Подія мала місце 8 березня. Того дня до поліції надійшло звернення мешканки с. Щурівчики, що на Ізяславщині, про те, що з її будинку невідомі викрали гроші.

22032109

За словами жінки, невідома особа проникла на територію її домоволодіння, а потім – до самого будинку, звідки викрала тисячу гривень.

У момент скоєння злочину потерпілої не було вдома, у святковий день вона відвідувала свою матір, а син, що проживає в тому ж будинку – працював у сусіда.

Коли ж господарі повернулись - одразу відчули неладне: вхідні двері були відчинені, а коштів, що лежали у шафі, на місці не виявилось. Потерпілі одразу звернувся за допомогою до правоохоронців.

Члени слідчо-оперативної групи негайно почали слідчо-розшукові заходи: опитали сусідів, та встановили, що в селі бачили «чуже» авто. Орієнтування саме на цей транспортний засіб допомогло – працівники поліції виявили розшукувану автівку неподалік села впродовж декількох годин. Зловмисницею, що обікрала потерпілих, виявилась 21-річна шепетівчанка.

В ході досудового розслідування дівчина зізналась у скоєному та видала викрадені кошти.

Наразі зловмисниці вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Нині поліцейські перевіряють дівчину на причетність до скоєння інших злочинів.

Останнє редагування 22 березня 2021, 16:55
0
репостів
0
репостів