У Шепетівці внаслідок наїзду автомобіля «Пежо» травмувався хлопець

Автор 14 березня 2021, 10:54

Вчора, у м. Шепетівка внаслідок наїзду автомобіля марки «Peugeot» травмувався хлопець-пішоход, слідчі розслідують обставини ДТП.

Поліцейські Шепетівщини закликають водіїв: будьте максимально уважні за кермом та не перевищуйте дозволену швидкість.

А пішоходам нагадують, що у темну пору доби необхідно використовувати на одязі світловідбивні елементи, це зробить вас більш помітним на дорозі та дозволить уникнути трагедії.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 березня близько 17 години 25 хвилин у м. Шепетівка по вулиці Судилківській.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо Партнер», 21-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на хлопця-пішохода, 18-річного жителя с. Ленківці Шепетівського району, який перетинав проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході.

З численними травмами потерпілого госпіталізовано у відділення невідкладної допомоги Шепетівської багатопрофільної лікарні. За словами медиків, стан здоров’я хлопця середньої важкості.

За даним фактом слідчі Шепетівського РУП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Правоохоронці встановлюють обставини події.

За матеріалами Шепетівського районного управління поліції

Останнє редагування 14 березня 2021, 18:44
0
репостів
0
репостів