Неподалік магазину "Яна" вчергове пограбували перехожого

Автор 13 березня 2021, 15:56

 У Шепетівці поліцейські оперативно розшукали та затримали грабіжника, який викрав мобільний телефон у перехожого. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

11 березня близько 23 години 32-річний житель м. Біла Церква, раніше неодноразово судимий за майнові злочини, відкрито викрав мобільний телефон у перехожого, вартістю більше 3 тисяч гривень. Потерпілий – 36 –річний житель с. Краснопілка Шепетівського району, не зволікав та одразу звернувся до правоохоронців за допомогою.

За даними фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські провели ряд слідчо-розшукових дій, в ході яких встановили особу зловмисника. За скоєне йому може загрожувати позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівники поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому вже оголосили про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

0
репостів
0
репостів