Вбив через ревнощі скинувши суперника зі сходів

Автор 07 березня 2021, 14:59

6 березня близько 4-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що в приміщенні приймального відділення помер невідомий чоловік, якого доставили із численними забоями голови.

Ким був померлий, за яких обставин отримав травми - було невідомо, адже виклик швидкої здійснила місцева жителька. За її словами, померлий – її знайомий, що випадково впав.

За даним фактом поліцейські розпочали перевірку та встановили особу загиблого, 40-річного шепетівчанина.

Оперативно відпрацювали його зв’язки, опитали свідків та затримали зловмисника, що наніс тілесні ушкодження потерпілому. Ним виявився чоловік, 1981 року народження, раніше засуджений за наркозлочини.

Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері потерпілий та його кривдник розпивали спиртні напої у будинку їх спільного знайомого. Згодом до них приєдналась дружина власника будинку. Саме через ревнощі до неї зловмисник ударом ноги в груди зіштовхнув потерпілого з бетонних сходинок, від чого той впав та отримав травми голови, несумісні з життям. Після скоєного чоловік втік з місця події, а власниця будинку викликала швидку.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Працівники поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому вже оголосили про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів